Michielsens B.V.  Machinebouw

Door een agrarische achtergrond vermengd met een technische opleiding, is Michielsens B.V. ontstaan.

Michielsens B.V. is een jonge dynamische onderneming gericht op het ontwerpen en vervaardigen van agrarische en industriele machines/ constructies.

Door middel van een grove 3-D visualisatie wordt vorm gegeven aan een project.Door de klant vanaf de beginfase bij het project te betrekken wordt het project passend / compleet gemaakt. Door het combineren van ideeën, ervaring, advies en innovativiteit creëren wij een ontwerp in conceptvorm.

Deze conceptvorm wordt in een vervolg traject (bij de beslissing om het concept daadwerkelijk te gaan uitvoeren) verder vorm gegeven door middel van een gedetailleerde 3D visualisatie waarbij het ontwerp tot het laatste detail wordt uitgetekend, benodigd voor een snel verlopende bouw van het project. Met toepassing van alle berekeningen en het gedetailleerde technische ontwerp worden de machine delen besteld en de daadwerkelijke constructie van de machine een feit.

Tijdens al deze processen wordt er aanhoudend gecommuniceerd met de klant om uiteindelijk de wensen te verwerken in het ontwerp en om van grove tekening een optimaal functionele machine te krijgen.

Bekijk onze cases in de Machinebouw