Michielsens B.V. – Machinebouw

Door een agrarische achtergrond vermengd met een technische opleiding, is Michielsens B.V. – Machinebouw ontstaan.

Michielsens B.V. is een jonge dynamische onderneming gericht op het ontwerpen en vervaardigen van agrarische en industriële machines/ constructies.

Door middel van een grove 3-D visualisatie wordt vorm gegeven aan een project.Door de klant vanaf de beginfase bij het project te betrekken wordt het project passend / compleet gemaakt. Door het combineren van ideeën, ervaring, advies en innovativiteit creëren wij een ontwerp in conceptvorm.

Deze conceptvorm wordt in een vervolg traject (bij de beslissing om het concept daadwerkelijk te gaan uitvoeren) verder vorm gegeven door middel van een gedetailleerde 3D visualisatie waarbij het ontwerp tot het laatste detail wordt uitgetekend, benodigd voor een snel verlopende bouw van het project. Met toepassing van alle berekeningen en het gedetailleerde technische ontwerp worden de machine delen besteld en de daadwerkelijke constructie van de machine een feit.

Tijdens al deze processen wordt er aanhoudend gecommuniceerd met de klant om uiteindelijk de wensen te verwerken in het ontwerp en om van grove tekening een optimaal functionele machine te krijgen.

Michielsens B.V. - Machinebouw

Michielsens B.V. - Engineering

Michielsens B.V. - Machinebouw

Michielsens B.V. – Engineering:

  • Ontwerp op projectbasis

Michielsens B.V. – Engineering houdt zich voornamelijk bezig met de uitwerking van de grove 3-D visualisatie tot een gedetailleerd ontwerp, dat kan worden gebruikt voor de bouw/ fabricatie van de uiteindelijke machine.

Hierbij wordt in het ontwerp de constructie, de hydrauliek en het elektronische gedeelte van de machine verwerkt.

 

  • Ontwerp op Consultancy basis

Naast ontwerpen die gemaakt worden voor eigen projecten is het ook mogelijk externe bedrijven te ondersteunen bij projecten / ontwerpen . Er is dan de mogelijkheid dat wij bij u in het bedrijf op freelance basis actief zijn.